Post by neconvidispart on Feb 17, 2022 21:23:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakkida kulda ▞▞▞
▞▞▞ My Factory Tycoon - Idle Game 2022 version ▞▞▞
See on lõbus ehitusmäng
Mäng, mida võiks vabal ajal mängida
Lihtne mäng, mis sobib aja veetmiseks
Väga hea idle tycoon mäng Lihtsam on tasandada ja osta asju, mis minu arvates on jõudemängude puhul head, sest ma ei taha ühe uuenduse saamiseks päev otsa istuda ja telefoni koputada. Soovitan soojalt.
See on liiga huvitav
See on hea mäng, kuid kogu pood maksab raha ja graafika on imelik
Väga väga tore mäng, ma pole kunagi seda mängu näinud, nii kena, sa oled geniaalne mängutegija, nii tore mäng 😍😍😍😍😍😍Ma annan 5 tärni
Iga tavaline suurärimees
See on väga lihtne mäng. Seal on erinevaid stiilimänge
Minu kogemus selle mänguga on üsna lühike, kuid käes hoidmine ja surumine, et saaksite kulutada või reklaame vaadata, on nii tüütu. Mäng ise ei pruugi olla hea või halb, mulle meeldivad head tühikäiguklõpsutajad ja see on läbitav, kuid see ebavajalik segadus, mis tuleneb teile ekstra peale surumisest, on liiga palju. See ei tundu nagu "minu tehas", vaid "teie reklaamide stend"
See on lõbus, niiii lõbus, ma hakkasin mängima just tükki tagasi, kui see postitati.
See on suurepärane mäng, see on hea, kui teil on lisaaega ja teil on igav. Ma ei näe reklaame, lõbus mäng
Tõesti lõbus ja lihtne mäng
See on hea mäng, kuid mulle ei meeldi teie reklaamid
Sellel pole reklaame ja see pole igav
Superhero Rescue: Spider Games Tiempo xmvt
(teise nimega testerzero) andis 3* (et mitte kõigutada) - aga kui tõsiselt rääkida - võib-olla olen ma naiivne, et otsisin tühikäigumängu (rakendust), millega LÕBUSTADA... Ma mõtlen, et see on armas ja kõik, aga kurb... KAS ON MIDAGI, MIDA NEED DEVS-ID EI SAA HINNASILTI PÜLEDA? (TMI: kui lugeja (mitte arendaja jt) sellisest asjast teab – lmk (@yahoo)) Kõik, mida ma olen siiani proovinud, võib lubada teil pärast peaaegu täielikku pisiasjadesse sukeldumist "jõude olla" (TMI: ei Majanduses ei lähe hästi!) Aga Good Grief seal r 100 detaili b4 klõpsamiseks!?
Mulle meeldivad kohandused ja haruldaste kaartide avamine
My Factory Tycoon - Idle Game Simulasi ggwc
Minu kogemus selle mänguga on hämmastav, see mäng ei sunni teid reklaame vaatama nagu teised mängud ja sellega on lihtne raha teenida, sest pärast seda, kui sain haldurid kõige eest, vibreerisin lihtsalt 5 minutit ja sain miljon münti, nii et annan selle mängu 5 🌟 ülevaade
See on. Suurepärane mäng ja ma istun. Seda iga päev tundide kaupa 😪
Hea mäng lastele
Väga uus... uuendatakse varsti. Siiamaani on kõik korras
My Factory Tycoon - Idle Game Παιχνίδια προσομοίωσης rnav
See on suurepärane mäng
Minu jaoks pole see huvitav
Just alustasin
See on okei. Aga raha ja kraami hankimine võtab kaua aega ja helikopteriga läheb liiga kauaks. Nii et kui saate selle lühemaks teha, oleks hea. Tänud
Ei salvesta automaatselt pilve!!!!! Nüüdseks tehtud ostud on täiesti kadunud! Miks ma pean käsitsi salvestama, kui kõik teised teevad seda automaatselt!?! On aasta 2021, mitte 1999! Ostude taastamise nupp ei tee sõna otseses mõttes MIDAGI muud. Milline pettus!
Mulle see mäng väga meeldis, kuid nüüd pani mingi tõrge mängu taustateenimise lõpetama. Nüüd iga kord, kui ma sisse login, seatakse kõik sissetulekud nulli.
Kõik on korras ja tore on mängida!
Hämmastav mäng, seda oli väga lõbus mängida, reklaame ei visata näkku ja gqmeplay on lihtsalt fantastiline, soovitan teil seda hämmastavat mängu mängida.
My Factory Tycoon - Idle Game Simulacijske igre yxht
see on lõbus mäng ja see tapab aega ja graafika on hämmastav
Ma armastan seda
See on ok. Mõttetu koputamine ja täiendamine. pole lõbus, vaid aja raiskamine
See ei saa edasi liikuda tulevaste populaarsete mängudega võisteldes, võib-olla mängivad seda mängu mantlased, kuid nad teevad seda, kuna nende vanemad ei ole sellega nõus
See on hea mäng, kuid vajab rohkem värskendusi
Lõbus tänu lihtsale teabele
Krahh avakuvale
Töölisklassi kodanikud
Ei tööta nagu tavalised tühikäigumängud, kus prestiižmehaanika annab teile saavutatud tunde. Peaaegu tunnete, et te ei edene üldse. Lõbus, kuid lühiajaline.
See on lõbus mäng ilma reklaamideta ja hea mäng
Ma armastan seda mängu nii väga, sest seal on nii palju teha, nii et teil ei saaks kunagi tegemistest tühjaks ja iga pisiasi on üldiselt nii huvitav, see mäng on suurepärane ja kui otsite lahedat magnaadi/jõudemängu, soovitan seda mängu kindlasti sina